erser

Jeg lærer dig det jeg ved der virker !

Jeg hjælper privatpersoner, erhvervsvirksomheder og offentlige arbejdspladser med at få mere effektive arbejdsvaner, samt styke kommunikation og samarbejde, det sker via foredrag, sparring, online kurser, workshops samt udviklingsforløb. 

Glem alt om kedelige teorier og en akademisk tilgang.

Ved hjælp af leg, læring og selvindsigt giver jeg dig nogle få og simple værktøjer, der hurtigt kan gøre din arbejdsdag mere effektiv.

Sort bælte i kompetenceudvikling

Jeg brænder for uddannelse og læring, og har nærmest det sorte bælte i kompetenceudvikling. Jeg har gennem tiden hjulpet alt lige fra solo-selvstændige til store internationale virksomheder med at løfte deres medarbejderes kompetencer.

  • Certificeret træner i Personlig Effektivitet og DiSC
  • Leder- og personaleudvikling siden 2003

Praktisk erfaring

Den praktiske erfaring er bygget op gennem mange år indenfor HR- og lederjobs hos blandt andet Vestas og LEGO samt som konsulent i et virksomhedsnetværk med fokus på at sætte uddannelse og læring på dagsordenen på arbejdspladsen. Dvs. klæde ledere og tillidsvalgte på, samt hjælpe med at motivere medarbejderne til kurser og efteruddannelse. 

Det hele startede med en faglært uddannelse som elektronikmekaniker i en produktionsvirksomhed og som udekørende tekniker. Et jobskifte til Vestas, som var i stor vækst, betød hurtigt skift til job indenfor ledelse og senere HR. 

Jeg har blandt andet erfaring som leder af et reparationscenter, lagerchef, produktionsleder, medlem af en fabriksledelse, HR Partner og HR Manager.

Teoretisk baggrund

Den teoretiske baggrund er erhvervet gennem løbende kurser samt efteruddannelse indenfor HR og ledelse samt certificering i DiSC Person Profil og Personlig effektivitet.

Du kan se hele mit cv på linkedin.

Erik Serup

DiSC Certified trainer.png