Personlig Effektivitets Profil

Hvad er en personlig effektivitets profil?

En Personlig Effektivitets Profil hjælper dig med at identificere dine ineffektive arbejdsvaner, så du kan få et overblik på din arbejdstil og effektivitet.

Du får inspiration til bedre anvendelse af din tid og input på hvordan du kan arbejde med at blive mere effektiv i forhold til dit job, konkrete opgaver og mål.


effektivitet-oversigt

Jeg hjælper dig til at fokusere på det vigtige

I en travl og hektisk hverdag er det nemt at miste overblikket. Pludselig bliver du presset af e-mails, møder, deadlines, du arbejder om aftenen og i weekenderne. Du mangler tid til familie, venner og dig selv. Tid til fritidsaktiviteter (og privatliv) er nærmest ikke eksisterende. 

Med en analyse af din personlige effektivitet og en personlig sparring får du en øget selvindsigt, så du kan arbejde målrettet med personlig effektivitet, en selvindsigt som kan give dig bedre anvendelse af din tid og overskud til at fokusere på vigtige opgaver og vigtige mål på dit job - og frigive mere tid til det som er vigtigt for dig !

effektivitets-graf

Overblik på din arbejdsstil og effektivitet

En personlig effektivitets analyse måler på:

 • Holdninger
 • Målsætning
 • Prioritering
 • Hvordan du bruger din tid
 • Planlægning
 • Tidsplanlægning
 • Afbrydelser
 • Møder
 • Informationshåndtering
 • Delegering
 • Udskydelse
 • Gruppeeffektivitet

Gode resultater kommer af gode vaner

Ingen kan tvinge dig til at bruge din tid anderledes eller til at ændre dine vaner. Har du et stærkt ønske om at skabe en positiv forandring, så kan det lade sig gøre. 

Du skal kende dine vaner, før du kan ændre dine "uheldige vaner". Nogle vaner er relativt let at ændre, andre kan være utrolig vanskelige at få bugt med. Vaner, adfærd og kultur hænger ofte sammen i kæder. Kunsten er at ændre den lille ting, der skaber en dominoeffekt.  

Hvor lang tid tager det at ændre en indgroet vane ?

Mange af vores jobrelaterede vaner kan ændres i løbet af 2 dage til 3 uger. Det kan altså lade sig gøre, hvis du har fokus på det og er konsekvent. Med en personlig effektivitets profil og personlig sparring får du værktøjer til at fjerne "uheldige vaner" og erstatte dem med gode selvforstærkende vaner, der frigiver tid og overblik. 

Hvordan får jeg min egen personlige effektivitets profil ?

Den seriøse og dybegående analyse udføres af en certificeret konsulent, der kan give dig en uddybende tilbagemelding, der kan udfordre dig på din personlige udvikling, gøre dig opmærksom på dine stærke side og hvor du skal være ekstra opmærksom i forhold til den udfordring du står med eller den personlige udvikling du ønsker. 

At få en personlig effektivitvs profil foregår i tre steps:  

E-mail

Du får tilsendt et link til din indbakke.

Online spørgeskema

Du besvarer spørgsmålene. 
Det tager typisk ca. 20-30 minutter.

Tilbagemelding

Du får en personlig og fortrolig online tilbagemelding. Det tager ca. 1 time

Hvor anvendes Personlig Effektivitets Profil ?

Teamudvikling / Teambuilding

Teamudvikling med en Personlig Effektivitets Profil giver den enkelte og teamet selvindsigt i hvordan temaet kan optimere samarbejdet og blive mere effektive både personligt og som gruppe. Teamudviklingen starter med at alle udfylder en Personlig Effektivitets Profil. Ved efterfølgende workshops får alle får en introduktion til Effektive Arbejdsvaner, og med udvalgte øvelser og feedback kommer profilerne i spil, så der skabes forståelse for egen og andres styrker i forhold til effektive arbejdsvaner. 

Lederudvikling

Med Personlig Effektivitets Profil får du et indblik i hvordan du kan optimerer din tid, og dermed får plads til mere ledelse.
Du får et indblik i hvordan du kan øge din effektivitet og hvordan du træffer dine beslutninger.

MUS-samtaler (medarbejderudviklingssamtalen)

Personlig Effektivitets Profil er et godt supplement til en medarbejderudviklingssamtale.
Du får et godt værktøj til at diskuterer arbejdsopgaver og prioriteringer af tid, mål og arbejdsopgaver.


Erik Serup
Kontakt Erik og hør hvordan profilværktøjet kan styrke din virksomhed !

Tak for din besked. Jeg vender tilbage indenfor 1 arbejdsdag.